Sejlerferie ved Fyn og resten af landet

​Hos Larsen Yacht-Charter står vi for at give kunder over hele landet en rigtig hyggelig ferie på vandet. Hvis I skal på en mindre sejlerferie, kan vi anbefale turen sydpå ned gennem Als Sund. Ved at sejle denne vej får I ikke bare et indblik i den smukke natur, som bliver oplevet på en helt særlig måde ved en ferie på vandet, men I får også set Sønderborg fra vandet.

En anden - og anbefalelsesværdig - tur er nordpå mod Barsø, hvor der er gode ankermuligheder. På denne tur er der en helt utrolig natur set fra vandet. Især Genner Bugt er værd at se på en sejltur opad. 

Forslag til ferie på vandet

Ønsker I en længere tur til jeres ferie på vandet, kan vi varmt anbefale Fyn rundt med start mod Middelfart på den første dag. Dagen efter kan I opleve den flotte tur til Kerteminde, hvor I ender med en ægte stemning af gammel fiskerby.

​På tredjedagen af jeres ferie på vandet vil vi anbefale turen til det Sydfynske med et smut over den smukke havn i Lohals på det nordlige Langeland og dagen efter at vende næsen mod Svendborg Sund. Næste punkt på vores program ville være at tage en overnatning i den smukke gamle fiskerby Svendborg.

På den sidste tur i jeres sejlerferie inden I rammer Dyvig igen, er der flere besøgsværdige anbefalinger. I kan vælge turen til Ærø og sejle forbi den smukke gamle havneby i Marstal. I kan også tage turen til nogle af de små øer efter Svendborg Sund og slutte i Faaborg inden I returnerer til Dyvig. 

Har I spørgsmål vedrørende sejlerferie i Danmark kan I ringe til os på tlf: (+45) 74 49 12 81 eller (+45) 21 49 00 81. I kan også sende en mail på: atlantic@yacht-charter.dk eller anvende vores kontaktformular.